Pagini

Anvelopa de iarna Lapponia W SUV


Noua anvelopa de iarna Lapponia W SUV

Pe piata de anvelope din Romania a aparut o noua anvelopa de iarna-Lapponia W SUV destinata autovehiculelor de tip SUV; o anvelopa comercializata (cel putin deocamdata) la un pret mai avantajos decat cel al celorlalte marci economice europene.
Lapponia Tyres reprezinta gama de anvelope economice (concluzie la care am ajuns in urma examinarii preturilor) a renumitului producator finlandez de anvelope Nokian Tyres.
Anvelopele Lapponia sunt fabricate in Rusia sub licenta Nokian.
Lapponia W SUV este o anvelopa de iarna versatila ce ofera o aderenta excelenta pe drumurile acoperite de zapada,gheata sau noroi.. Cu proprietățile sale echilibrate si stabile noua anvelopa ofera de asemenea stabilitate si pe carosabil uscat.
La o examinare rapida putem observa asemanarea izbitoare dintre profilul anvelopei Lapponia W SUV si cel al cunoscutelor anvelope Nokian W+ si Nokian WR SUV.

Caracteristicile anvelopei Lapponia W SUV


Rizurile dese de pe blocurile benzii de rulare sustin aderenta pe gheata si zapada, asigurand manevrabilitate si stabilitate superioara. Acest aspect ne duce cu gandul la tehnologia Hakasiping aplicata anvelopelor Nokian W+ si Nokian WR SUV.


Sistemul ( DSI - Indicator de siguranţă) care indica cu acuratete adancimea profilului anvelopei. Numerele de pe suprafata de rulare indica clar adancimea ramasa la profil si este masurata in milimetri; astfel se stabileste daca anvelopele prezinta siguranta pentru condus. Numerele dispar unul cate unul pe masura ce anvelopa se uzeaza;cand cifra 8 nu mai este vizibila e timpul sa va pregatiti pentru achizitionarea unor anvelope noi.


Anvelopa simetrica cu profil in forma de sageata pentru o buna stabilitate si tractiune puternica pe carosabil alunecos;

Caneluri circumferentiale largi cu scopul de a elimina eficient apa si noroiul de sub anvelopa, inlaturand riscul acvaplanarii;

Umeri robusti pentru stabilitate in viraje.


Mai jos puteti vedea asemanarile dintre anvelopele Lapponia W SUV si Nokian W+.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu