Pagini

Noua anvelopa de iarna Debica Frigo HP

Debica a scos pe piata  un nou produs : Debica Frigo HP, o noua anvelopa de iarna din gama buget, proiectata cu o serie de solutii tehnologice ce vin in intimpinarea soferilor care cauta pneuri de iarna practice dar la un ,,pret prietenos''.
Carateristicile noii anvelope, asa cum sunt prezentate de producator:
  • Profilul directional si banda de rulare cu caneluri in forma de ,,V'' elimina eficient apa si noroiul, timp ce santurile circumferentiale evacueaza cu succes apa din calea anvelopelor;
  • Datorita designului modern rezistenta la acvaplanare a fost imbunatatita;
  • Conturul plat la benzii de rulare ofera kilometraj mare, adica durata de viata mai lunga, si performante echilibrate pe toată lățimea anvelopei;
  • Greutatea scazuta a carcasei anvelopei genereaza economie de combustibil;
  • Debica Frigo HP este fabricata dintr-un compus pe bază de siliciu, care asigura o aderență bună în condiții grele, de iarnă. Anvelopa rămâne pe deplin flexibila atunci când temperatura mediului scade sub 7 grade Celsius.


Rezultatele conform etichetarii europene nu par insa la fel de pozitive; anvelopele Frigo HP la dimensiunile 195/65 R15 91H, 205/60 R16 96H, 205/55 R16 91H si 215/55 R16 93H sunt cotate cu ,,E'' la eficienta consumului de combustibil si cu acelasi ,,E'' la aderenta pe suprafata umeda. Doar nivelul de zgomot la rulare este unul bun : 68dB pentru primele doua dimensiuni prezentate si 69dB pentru celelalte doua. Nu stim cum vor fi la alte dimensiuni, dar pana acum aceste rezultate sunt prezentate de producator.

Despre anvelopele Debica Frigo HP vom afla mai multe doar dupa ce unii din noi,soferii, le vom utiliza.


Sursa : www.debica.com.pl

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu