Pagini

Dunlop Winter Response 2

Noua anvelopa Dunlop Winter Response 2

Dunlop a lansat noua anvelopa de iarna Winter Response 2 - Franare si manevrabilitate sigure in orice conditii de iarna.

Modelul Winter Response 2 vine cu  un pachet de beneficii si inovatii ce au rolul de a oferi un plus de siguranta, tractiune si confort sofatului pe timp de iarna.
Cea mai mare parte a dimensiunilor sunt clasate cu C/B la aderenta în etichetarea europeana (mai mult de 50% dintre dimensiuni), fapt ce o include in topul celor mai bine cotate anvelope de iarna.

Beneficii cheie :

Aderenta excelenta in viraje pe zapada 

Noua anvelopa Winter Response 2 dispune de un model al benzii de rulare cu canelurile umarului orientate la 45 de grade pentru o mai bună tractiune în viraje pe zăpadă și gheață.

Frânare de încredere pe timp de iarnă

Inovatorul model al blocului, Reverse Snowguide,  captureaza zapada in linia mediana a zonei de rulare pentru cresterea surafetei de contact, ceea ce inseamna mai multa aderenta la la frânare și accelerare.

Manevrabilitate excelenta pe suprafete umede

Canelurile de inalta densitate ofera caracteristici  îmbunătățit de frânare și de manipulare pe carosabil umed, precum și o mai bună tracțiune pe zăpadă și gheață.

Rezistență redusă la rulare

Constructia optimizata a formei carcasei inseamna mai putina deformare în comparație cu cea a unei anvelope standard, pentru o rezistență scazută la rulare și o mai bună economie de combustibil.





Tehnologii :

Design asimetric

Designul asimetric al benzii de rulare oferă manevrabilitate îmbunătățită și rezistență la acvaplanare.
Coasta continua din centru sporește stabilitatea și precizia.Dispunerea asimetrică a canelurilor îmbunătățește aderența pe suprafețe ude și uscate.
Efectul : Peformanta imbunatita pe linie dreapta si in curbe; rezistență sporită la acvaplanare.

Multi Blade System

Condiţiile de şofat pe timp de iarnă pot varia foarte mult, fie şi la un singur drum.
Combinarea tuturor acestor caracteristici într-un singur produs reprezintă o provocare. Sistemul multi-lamelă de la Dunlop face faţă acestei provocări, cu diferite tipuri de lamele pentru condiţiile schimbătoare ale carosabilului de pe timp de iarnă.
Efect :  Performanțe constante în condiții de iarnă diferite.

Profil Multi Radius (MRT) pentru banda de rulare

Modelele cu MRT utilizează 10 raze diferite, fapt pentru care sunt mai precise. De aceea, putem garanta o distribuţie foarte eficientă a presiunii în pata de contact cu şoseaua.
Efectul este o tranziţie mai lină de la linie dreaptă la curbă, conducând la reacţii mai precise şi progresive.


Sistem specific pentru locaşul talonului

Un sistem specific pentru locaşul talonului ce întăreşte legătura dintre anvelopă şi jantă pentru un control maxim şi o experienţă de conducere cu precizie mai mare. Precum contactul dintre mâna dumneavoastră şi volan, acest sistem asigură un control sporit şi permite un răspuns excelent al drumului.
Efect :  Răspuns îmbunătățit, mai multă stabilitate și precizie.


Bandaj fără cusături (JLB)

Bandaj de nailon fără cusături cu straturi la 0°.Aceasta este o Tehnologie Hibrid de Suprapunere a straturilor. 
Efectul : O deformare foarte redusă a circumferinţei si stabilitate superioară la viteze mari, uzură lină, stabilitate excelentă la viteze mari şi rezistenţă foarte bună la uzură.


Material compozit Siliciu-Plus

Materialul compozit de cauciuc Siliciu-plus este un amestec derivat pentru benzile de rulare ale anvelopelor de motorsport, ce oferă aderenţă ridicată şi dispersie mai bună a apei, performanţe excelente de frânare şi accelerare, uzură redusă.
Efect : Superba frânare și accelerare, aderență ridicată în condiții de umiditate și vreme rece, grad scăzut de uzură.
  

  Sursa : www.dunlop.eu



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu