Pagini

Barum Bravuris 3HM

Noua anvelopa de vara Barum Bravuris 3HM - O anvelopa care dureaza o perioada lunga de timp

Barum Bravuris 3HM este un pneu cu model asimetric al benzii de rulare, destinat autoturismelor din gama mica, medie si de lux.
Bravuris 3HM este succesorul cunoscutului model Bravuris 2, dar spre deosebire de acesta, este produs intr-o gama mult mai mare de dimenisuni (14-20 inchi ).

Barum Bravuris 3HM este conceput sa ofere conducatorilor auto o experienta placuta in conditii de siguranta. Producatorul a anuntat ca aceasta anvelopa are o perioada lunga de utilizare, datorita profilului si materialelor utilizate, care asigura o uzura foarte lenta de-a lungul vietii. Abrevierea HM provine de la High Mileage. Tehnologia avansata utilizata ofera anvelopei o viata mai lunga, dar mentine in acelasi timp perfomante bune pe drumuri ude sau uscate, pe toata durata de utilizare.
Modelul modern al benzii de rulare este asimetric, cu caneluri late pentru evacuarea apei, ce asigura stabilitate excelenta in conditii de umiditate extrema si risc redus de acvaplanare; blocurile exterioare rigide ofera stabilitate si menevrabilitate in timpul virajelor; noul compus al benzii de rulare cu aditiv de siliciu combinat cu modelul asimetric asigura rezistenta scazuta la rulare si zgomot redus, chiar si la viteze mari.


Faptul ca noul Bravuris 3HM va fi disponibil in toate dimensiunile si indicii de viteza adecvati pentru modelele noi autovehicule de brand premium cum ar fi Mercedes si Porsche, indica directia spre care se indreapta producatorul de anvelope Barum (brand detinut de Grupul Continental) care pana de curand era orientat mai mult spre segmentul Skoda.

Ceea ce este sigur este faptul ca noua anvelopa de vara Barum Bravuris 3HM ofera un excelent raport pret-performanta si se poate presupune ca va fi foarte ceruta de soferi in aceasta primavara.

Conform Etichetarii Europene, Barum Bravuris 3HM este cotata, la majoritatea dimensiunilor, cu E pentru nivelul de consum, C pentru nivelul de aderenta pe caroabil umed si nivel de zgomot intre 71-73dB.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu